Tietoturvapalvelut, -laitteet ja -ohjelmistot

Malwarebytes Anti-malware

Malwarebytes Anti-malware on virustentorjuntaohjelma Microsoft Windows käyttöjärjestelmälle. Malwarebytes väittää, että pystyy suojata järjestelmäsi hyväskikäyttö- sekä nollapäivä-haavoituvuuksilta.
Malwarebytes (ilmaisversio) on pääasiassa skannausohjelma jolla voit skannata tietokoneesi, ettei tietokoneelle ole päässyt mitään asiatonta.
Malwarebytes (maksettu) pystyy asettamaan ajastettuja skannauksia, automaatisesti skannata käyttäjän suorittamia tiedostoja, estää liikenteen haitallisten nettisivujen IP-osoitteisiin ja skannata ne palvelut, ohjelmat ja laiteohjaimet jotka ovat nyt käytössä.
Malwarebytes Anti-malware on saatavilla 29:llä kielellä.

Seedbox

Yksityinen serveri joka käyttää Bittorrent:ttia tiedostojen lataamiseen ihmisille ja takaisin. Seedboxit ovat kytkettynä nopeisiin, leveisiin verkkoihin. Verkkojen nopeudet voivat olla verkossa jonka siirtonopeus yltää jopa 1Gb sekunnissa. Tällä nopeudella suurienkin tiedostojen siirto tapahtuu salamannopeasti seedboxiin.
Tiedostojen lataamiseen käyttäjän omalle koneelle yleensä tapahtuu HTTP:n, FTP:n, SFTP:n tai rsync:in avulla.
Nätti excel eri seedbox-palveluntarjoajista

Sonera tietoturva(-laajakaistaan)

Sonera tietoturva on lisäpalvelu jonka voit tilata soneralta. Palvelu sisältää tietoturvaohjelman, jonka mukana tulee myös lapsilukko-ohjelma joka on integroitu tietoturvaohjelmaan.
Sonera tietoturva on oikeastaan vaan uudelleentyylitelty F-secure:n virustorjuntaohjelma. Voit lukea siitä lisää täältä



BONUS!
Reaaliaikainen viruskartta F-securelta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työssäoppiviikko #7 - Pori

Työssäoppiviikko #5 - Pori